Viral έγινε ένας ντελιβεράς στην Πάτρα, καθώς παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιάς δίνοντας φαγητό σ’ έναν άστεγο ηλικιωμένο που το είχε ανάγκη και δείχνοντας πως ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε κάποιοι σκέφτονται τον δίπλα τους που αντιμετωπίζει μεγαλύτερα και σοβαρότερα προβλήματα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (06-10-2021), στα Ψηλαλώνια βρισκόταν ένας ηλικιωμένος άστεγος που καθόταν μόνος σε ένα παγκάκι. Ένας ντελιβεράς με το μηχανάκι της δουλειάς του, τον πλησίασε και του άφησε μία σακούλα με φαγητό, για τη δύσκολη νύχτα που ερχόταν.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο ντελιβεράς που παλεύει για το μεροκάματο και εργάζεται με τις ώρες πάνω σε ένα μηχανάκι, τον πλησίασε με το δίκυκλο και κατευθύνθηκε στο παγκάκι.

Η εικόνα με το μηχανάκι που ανεβαίνει πάνω στην πλατεία κέντρισε την προσοχή όσων βρίσκονταν εκεί. Ξαφνικά το παιδί έβγαλε από το κουτί στο μηχανάκι του μία σακούλα και προσέφερε σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο γέροντα φαγητό.

Η φωτογραφία από το Facebook Group του Patras Events έχει γίνει viral στα social media, με όλο τον κόσμο να τον αποθεώνει τον ντελιβερά.