Ενώπιον της δικαστικής έδρας αναμένεται να βρεθεί σήμερα 36χρονος τραγουδιστής ο οποίος συνελήφθη όταν αστυνομικοί εντόπισαν δύο άτομα να αφήνουν στο ξεκλείδωτο αυτοκίνητό του 6 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο τραγουδιστής συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, έξω από το κέντρο όπου τραγουδά.

Προηγουμένως οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τους διακινητές οι οποίοι άφησαν τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή και τη σύντροφο του τελευταίου του καθώς τοαυτοκίνητο είναι είναι στο όνομα της.

Ήταν 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που πραγματοποιούσαν περιπολία στα δυτικά προάστια εντόπισαν έξω από νυχτερινό κέντρο της οδού Πέτρου Ράλλη, δυο άνδρες οι οποίοι κινούνταν περίεργα. Όταν τους είδαν να ανοίγουν την πόρτα του εν λόγω αυτοκινήτου νόμισαν ότι ήταν κλέφτες και πήγαν να τους συλλάβουν.

Ωστόσο, την ώρα της σύλληψης βρήκαν στην κατοχή του ενός μια ζυγαριά ακριβείας, και στην κατοχή του δεύτερου ποσότητα κοκαΐνης 11 γραμμαρίων ενώ στο όχημα εντοπιστηκε κοκαΐνη βάρους 6 γραμμαρίων.

Εξετάζοντας τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Μάλιστα είπαν ότι τους είχε αφήσει ανοικτό το όχημα για να τα κρύψουν. Αμέσως κάλεσαν τον 36χρονο καλλιτέχνη και την 35χρονη σύντροφό του να βγουν από το κέντρο και αφού τους συνέλαβαν τους οδήγησαν στο τμήμα της Νίκαιας.