Βελτιώνεται ο καιρός με ισχυρούς βοριάδες από την Κυριακή. Ειδικότερα, θα έχουμε λίγες τοπικές βροχές στις ανατολικές περιοχές της Εύβοιας και στην βόρεια Κρήτη τοπικές βροχές και όχι κάτι το ιδιαίτερο στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και στο Νοτίου Αιγαίου.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και αργότερα προς το βράδυ και στην Δυτική Ελλάδα γενικότερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 26 με 28 στα δυτικά, στους 22 με 24 στα βόρεια με 27 στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα στους 24 με 28 και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο γενικά θα πνέουν από ανατολικές και νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο όμως για άλλη μία μέρα είμαι ενισχυμένη ως και 6 με 7 μποφόρ υποχωρούν κατά ένα μποφόρ βοριάδες μέσα στην Κυριακή.

Για την περιοχή της Αττικής περιμένουμε λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια κυρίως και ανατολικά τμήματα του νόμου στις υπόλοιπες περιοχές πολύ μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Αργά το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης της Αθήνας βοριάδες έως και 6 με 7 μποφόρ στον Σαρωνικό και στο νότιο Ευβοϊκό.

Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης περιμένουμε λίγες τοπικές νεφώσεις στα κέντρο δυτικά τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης, αλλά και στην κεντρική Χαλκιδική πολύ μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Μεταβλητοί άνεμοι στο Θερμαϊκό και 3 με 4 μποφόρ τοπικά, είναι τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για τις επόμενες 24 ώρες.