Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του Ε.Β.Ε.Π., διοργάνωσε σήμερα το βράδυ μεγάλη φιλανθρωπική Εκδήλωση – Συναυλία, στο Βεάκειο ανοιχτό Θέατρο Πειραιά, με την Ελένη Βιτάλη, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τους Βιολέτα Ίκαρη, Σαββέρια Μαργιολά, Μάκη Ψαραδέλη και Σταυρούλα Εσαμπαλίδη. Στόχος ήταν να αφυπνίσει τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, σχετικά με το δράμα που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μας.



Η τοπική Εκκλησία του Πειραιά δεν παραμένει αδιάφορη μπροστά στις αυξανόμενες δυσκολίες και τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση των αδελφών μας, που με αξιοπρέπεια παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους.

Στην προσπάθεια αυτή η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς κάλεσε τους πολίτες να σταθούν αρωγοί και ενεργοί συμπαραστάτες και τους προσκάλεσε στη συναυλία, ενισχύοντας τη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση.



Η πρωτοβουλία αυτή έστειλε ένα μήνυμα ενότητας και υποστήριξης της προσπάθειας εκατοντάδων εθελοντών της Μητρόπολης Πειραιά, οι οποίοι αναλώνονται καθημερινά για την προσφορά χιλιάδων μερίδων φαγητού, αδιακρίτως φυλής, θρησκείας, εθνότητας.



Την εκδήλωση παρουσίασαν η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Αλφιέρης.