Φωτογραφίες ντοκουμέντο και από τις τρεις ένοπλες ληστείες που είχε διαπράξει ο 33χρονος δραπέτης ληστής μαζί με τον συνεργό του φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

 Με δεμένα τα χέρια πίσω από την πλάτη και με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών ο 33χρονος ληστής τραπεζών φτάνει στην Ευέλπιδων. Μαζί του και η 34χρονη που συνελήφθη μαζί του στην Κατεχάκη.

 Ο δραπέτης, ο οποίος έχει διασυνδέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, όταν συνελήφθη από Ασφάλεια και Αντιτρομοκρατική, ήταν έτοιμος για όλα αφού είχε μαζί του ένα καλάσνικοφ και δύο πιστόλια.

 Στο μικροσκόπιο οι σημειώσεις

Οι αστυνομικοί μετά από έφοδο στο σπίτι που χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο 33χρονος, ένα περίστροφο, έναν ταχυγεμιστηρα και ηρωίνη.

 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν τα κινητά τηλεφώνα, οι κάρτες σιμ και οι σημειώσεις του συλληφθέντα. Σε αυτά τα ευρήματα προσπαθούν να βρουν τον επόμενο στόχο του, αλλά και ασύλληπτους συνεργούς.

 Ληστεία με ΜΡ5 στη Μεταμόρφωση

Την πρώτη ληστεία ο 33χρονος την πραγματοποίησε στις 18 Αυγούστου σε τραπεζικό υποκατάστημα στην Μεταμόρφωση.

 Εκεί ο σωματώδης άνδρας που ανήκει στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικο χώρο με ένα υποπολυβολο MP5 ακινητοποίησε την υπάλληλο αρπάζοντας τα χρήματα από τα ταμεία.

 Ο καταζητούμενος συνεργός του 33χρονου αντιεξουσιαστή στις 2 Σεπτέμβριου στη Νέα Ιωνία κρατώντας περίστροφο εισέβαλλε σε τράπεζα της περιοχής.

 Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το MEGA φαίνεται ότι δε διστάζει να κολλήσει το όπλο στην πλάτη της εργαζομένης που τρομοκρατημένη φοβάται για την ζωή της.

 Το τρίτο τους χτύπημα, το πιο εντυπωσιακό από όλα, έγινε στις 14 Σεπτέμβριου στην οδό Μητροπόλεως στην καρδιά της Αθήνας.

 Σε βάρος του 33χρονου του καταζητούμενου συνεργού του και της 34χρονης ασκήθηκε δίωξη για σειρά αδικημάτων, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Παρασκευή.