Την Τρίτη (28/09/2021) στις 8:00μμ στο Καλλιμάρμαρο θα δοθεί συναυλία με τον τίτλο  «Μένουμε όρθιοι», τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των κατοίκων των πληγείσων περιοχών της Βόρειας ΕύβοιαςΟι άνθρωποι αυτοί ζουν δύσκολες ώρες.

Στην διοργάνωση μετέχουν οι δήμοι Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης -Αγίας 'Αννας, όπως επίσης τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO. Επίσης, συμμετέχει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, καθώς επίσης και ο Δήμος Αθηναίων προσφέρθηκε για την κάλυψη των παγίων αναγκών και τη διάθεση του ανθρώπινου δυναμικού και των υποδομών , ενώ οι Πρόσκοποι έχουν αναλάβει την ταξιθεσία.

Στην σκηνή θα βρεθούν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, οι  Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Πύξ Λάξ, Νατάσσα Μποφίλιου, 'Αλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα και Γιάννης Ζουγανέλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιάννης Κότσιρας, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Κούτρας, Γιάννης Χαρούλης και ο Κώστας Χατζής.

«Είναι συγκινητικό που όλοι καλλιτέχνες, τεχνικοί και όλοι οι εμπλεκόμενοι με περίσσεια ευαισθησίας ανταποκρίθηκαν άμεσα και αφιλοκερδώς στην πρόσκληση μας. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδία μας» είπε ο δ ήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς, απευθύνοντας πρόσκληση «να γεμίσει το Καλλιμάρμαρο».

Τέλος, όπως τονίζουν οι οργανωτές σε σχετική ανακοίνωση, τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν με τη μορφή υποτροφιών στα παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών της Εύβοιας για τη στήριξη της φοίτησης τους και την ανακούφιση των οικογενειών τους.