Λίγες μέρες πριν την κατάθεση της Ιωάννας στην πολύκροτη δίκη, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν συνεργών της 36χρονης Έφης Κακαράντζουλα.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, έχει γίνει αλλαγή της μπαταρίας του GPS που ήταν τοποθετημένο στο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας (της Ιωάννας) και επανενεργοποίησή του την ίδια στιγμή που η κατηγορουμένη βρισκόταν σε άλλη περιοχή, άρα κάποιο άλλο άτομο τη συγκεκριμένη μέρα ασχολήθηκε με το GPS.

Επίσης, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ένας 36χρονος άνδρας, ο Ν.Μ., και μία φίλη της, όπως φαίνεται από τις κλήσεις της 36χρονης Έφης, ήταν αυτοί τους οποίους καλούσε επανειλημμένα στο τηλέφωνο τόσο την ημέρα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα όσο και την επόμενη.

Και τα δύο αυτά άτομα προσήχθησαν για να καταθέσουν προανακριτικά, ενώ κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας. Τα άτομα αυτά θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες στη δίκη, όπως θα ζητήσουν οι δικηγόροι της Ιωάννας, για να εξακριβωθεί αν βοήθησαν ή όχι την Έφη στο σατανικό σχέδιό της.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της φίλης της, που προσήχθη για να καταθέσει, υποστήριξε ότι η πελάτισσά του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και επιλέγει τη σιωπή. Αυτό θα επικαλεστεί και στο δικαστήριο. Το δικαίωμα της σιωπής είχε επικαλεστεί και η κατηγορούμενη Έφη.

*Δημοσιεύτηκε στην ΟΝtime