Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της γυναικοκτονία της Καρολάιν, από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά.

Ειδικότερα, οι ανακριτικές Αρχές ανέμεναν την ανάλυση της κάρτας μνήμης της κάμερας στο σαλόνι του σπιτιού που αφαίρεσε ο 33χρονος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προχώρησε σε αυτή την πράξη πριν ή μετά το άγριο έγκλημα.

Συγκεκριμένα, εάν αποδειχτεί ότι ο Αναγνωστόπουλος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πριν από τη δολοφονία, τότε ισχυροποιείται το σενάριο του εκ προμελέτης εγκλήματος.

Περιπλέκονται τα πράγματα

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού υπάρχει μία εξέλιξη που μπλέκει την τραγική αυτή υπόθεση. Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα.

Οι αστυνομικοί στην παρούσα φάση αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή, ακριβώς τι ώρα ο πιλότος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε τα στοιχεία αυτά να σταλούν στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα, που παραμένει αναπάντητο.