Ο γνωστός ποδοσφαιριστής Κώστας Φορτούνης ενεπλέκη σε τροχαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Ο Κώστας Φορτούνης ενεπλάκη σε τροχαίο ακριβώς έξω από την πόρτα του γκαράζ του,ευτυχώς χωρίς να προκύψει τραυματισμός ούτε για τον ίδιο, ούτε για την οδηγό της μοτοσυκλέτας, η οποία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του.

Ειδικότερα, ενώ ο Φορτούνης ήταν μέσα στο τζιπ του στη λεωφόρο Καλαμακίου και είχε ανάψει φλας για να μπει στο γκαράζ του σπιτιού του, ένα μηχανάκι προσπάθησε να κάνει προσπέραση από δεξιά, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί ανάμεσα στο όχημά του και σε ένα δέντρο.

Ο οδηγός του δίκυκλου βρέθηκε στο οδόστρωμα, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να σπεύδει να του προσφέρει βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του notia.gr,το σημαντικό είναι πως δεν τραυματίστηκε η οδηγός της μηχανής.

Στο σημείο βρέθηκε περιπολικό της τροχαίας, το οποίο κατέγραψε το περιστατικό, με τους εμπλεκόμενους να αποχωρούν  αργότερα, υπενθυμίζουμε, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει ο παραμικρός τραυματισμός.

1_Kwstas_Fortounis_troxaio
2_Kwstas_Fortounis_troxaio