Δύο μήνες είναι προφυλακισμένος ο Πέτρος Φιλιππίδης και, όπως έγινε σήμερα, γνωστό μέσα από το «Πρωινό» ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναλαμβάνει την υπεράσπισή του.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Θέμης Σοφός δεν εκπροσωπεί πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδης, και ο ίδιος το έκανε γνωστό μέσα από το dikastikoreportaz.gr .

«Δεν εκπροσωπώ πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη». Αυτή ήταν η λακωνική δήλωση του γνωστού δικηγόρου Θέμη Σοφού και υποψηφίου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο νέος δικηγόρος υπεράσπισης, γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά πως «ο Πέτρος Φιλιππίδης που λέγεται ότι σκοπεύει να κάνει μηνύσεις και αγωγές σε ηθοποιούς, στην κ. Παπαχαραλάμπους, στην κ. Δροσάκη και στην κ. Αναστασοπούλου λέω αυτή τη στιγμή δημόσια πως δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο.

Το λέω ρητά και κατηγορηματικά ώστε να πάψουν να τροφοδοτούν τη δημοσιότητα με ψευδείς ειδήσεις».

Δείτε ακόμη: Μίνα Αδαμάκη για Πέτρο Φιλιππίδη -Mε κλόνισε πολύ και δεν θα ήθελα να τη συζητήσω (Βίντεο)

Όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος έχει επισκεφθεί τον Πέτρο Φιλιππίδης στη φυλακή και η ψυχολογική κατάστασή του δεν είναι καλή.

Δείτε ακόμη: Άννα Φόνσου - Ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου - Αν πάω να τον δω στη φυλακή θα στιγματιστώ (Βίντεο)

«Δε θα στενοχωρηθούμε κιόλας για τον κ. Φιλιππίδη. Για να είναι εκεί, υπάρχει λόγος. Η ψυχολογική του κατάσταση δε με αφορά» είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του «Πρωινού», λεγόμενα στα οποία αντέδρασε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Δείτε ακόμη: Περικλής Λιανός - Λίγοι με τίμησαν και με σεβάστηκαν όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης (Βίντεο)

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί: