Συνεχή είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη νέα γυναικοκτονία που συγκλόνισε τη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος δράστης έστησε καρτέρι και πυροβόλησε στη μέση του δρόμου την πρώην σύντροφό του Ντόρα, 31 ετών, ενώ, μετά τη δολοφονία, έβαλε τέλος στη ζωή του στην οικία του.

Αναζητούσε άλλοθι - Τι καταγγέλλει γνωστός του δράστη

Ωστόσο σύμφωνα με μια νέα μαρτυρία, φαίνεται πως αρχικά δεν σχεδίαζε να αυτοκτονήσει, καθώς φέρεται να αναζητούσε άλλοθι.

Όπως ανάφερε στην ΕΡΤ άτομο που τον γνώριζε από την παιδική του ηλικία, ο δράστης, ζητούσε «να γυρίσει τις κάμερες δύο ημέρες πίσω», για να έχει άλλοθι για τη στιγμή της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τη νέα καταγγελία, ο δράστης τηλεφώνησε στο άτομο που είχε να δει 22 χρόνια, ζητώντας βοήθεια στην παραποίηση βιντεοσκοπημένου υλικού, ενώ μίλησε για τα προβλήματα που είχε «με την παλιά του γυναίκα», και αναφέρθηκε στη σχέση του με την εκπαιδευτικό, ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Σε δεύτερο, όμως, τηλεφώνημα είπε ότι δεν τον απασχολούσε το θέμα της κάμερας.

«Δεν καταλάβαινα τι ήθελε να κάνει. Χθες έμαθα, για το έγκλημα και την αυτοκτονία κι έπεσα από τα σύννεφα», είπε ο καταγγέλλων.