«Το αίμα νερό δεν γίνεται» είναι η φράση που ταιριάζει απόλυτα στα αδέλφια Μπιθικώτση που είναι πάλι μαζί, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια δικαστικής διαμάχης για τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Το δύο αδέλφια έχουν αφήσει πίσω τους ό,τι τους χώριζε και κάνουν μια νέα αρχή ο ένας δίπλα στον άλλο και ανήρτησαν και φωτογραφία που είναι μαζί. Μίλησαν μάλιστα αποκλειστικά στο magdasnews.gr γι’ αυτήν τη νέα αρχή.

Η Άννα Μπιθικώτση είπε: «Ναι, τα δύο αδέρφια είμαστε πάλι μαζί, γιατί η αδελφική αγάπη, όσα χρόνια και αν μένει κρυμμένη στις καρδιές, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που κάνει θριαμβευτικά την εμφάνισή της! Τώρα, μέσα σε μια αγκαλιά σφιχτή, γεμίσαμε και οι δυο μας με τόσο φως, που ήταν αρκετό για ν’ απομακρύνει το σκοτάδι και να μας κάνει να ξεπεράσουμε τις ρηχές θάλασσες που μας κρατούσαν μακριά, ώστε να κολυμπήσουμε στον ωκεανό της αδελφοσύνης! Σε αυτόν τον “ωκεανό” που λειτουργεί σαν βάλσαμο στις πληγές του χθες, που γαληνεύει τις ψυχές και τις ξεκουράζει! Χέρι χέρι από εδώ και πέρα θα περπατάμε μαζί στου κόσμου τις διαδρομές, κάνοντας τον πατέρα μας γαλήνια αναπαυμένο και απέραντα ευτυχισμένο στους ουρανούς που βρίσκεται τώρα πια μαζί με το άλλο του μισό, τον Μίκη της Οικουμένης!».

Επίσης, η Άννα και ο Γρηγόρης μοιράστηκαν μαζί μας μια φωτογραφία από το παρελθόν, όπου ποζάρουν στο πλευρό του πατέρα τους.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time