Ο 29χρονος βουλγαρικής καταγωγής,που κατηγορείται πως βίαζε και κρατούσε όμηρο μια 25χρονη κοπέλα στην Χαλκίδα, συνελήφθη και βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

Ωστόσο,ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όσα ισχυρίστηκε η νεαρή κοπέλα και συνέχιζε να υποστηρίζει πως ό,τι έγινε, ήταν με την θέληση της. Παράλληλα,δήλωσε ότι εκείνος πλήρωσε τα εισιτήρια της, προκειμένου να ταξιδέψει από τη Λιθουανία,όπου ζούσε,στην Ελλάδα.

Η δικογραφία σε βάρος του 29χρονου για βιασμό και παράνομη κράτηση έχει ήδη σχηματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr. Την Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, καθώς επίσης έχει ήδη ζητηθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Η 25χρονη και ο κατηγορούμενος γνωρίστηκαν μέσω των social media. Η νεαρή κοπέλα δήλωσε πως,ταξίδεψε στην χώρα μας,στις 2 Σεπτεμβρίου και τον συνάντησε στην Χαλκίδα. Τότε, ο 29χρονος  την οδήγησε σπίτι του, την κλείδωσε και τη βίαζε επί μέρες.

Τέλος, οι Αρχές ανακοίνωσαν πως η νεαρή κοπέλα έντρομη πήγε στο αστυνομικό τμήμα και περιέγραψε με φρικαλέο τρόπο τι συνέβη.