Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι εκβίαζε με ροζ βίντεο μία ανήλικη για να κάνει σεξ μαζί του. Ο 23χρονος απολογήθηκε στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για τις κατηγορίες του βιασμού, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, απειλής, πορνογραφίας ανηλίκων και πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Η κοπέλα, που ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε ερωτική σχέση με τον 23χρονο από το περασμένο καλοκαίρι, κατήγγειλε ότι τη χτυπούσε και την απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει βίντεο με προσωπικές στιγμές τους εάν δεν ερχόταν σε ερωτική επαφή μαζί του.

Ο 23χρονος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι πράγματι διατηρούσε σχέση με την ανήλικη και κάποιες φορές άσκησε βία σε βάρος της. Ωστόσο, ο νεαρός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τη χτύπησε γιατί αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα και όχι για να την υποχρεώσει σε σεξουαλική επαφή. Παράλληλα φέρεται να αρνήθηκε ότι έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο της ανήλικης, αλλά αποδέχθηκε ότι είχε δημοσιεύσει ημίγυμνη φωτογραφία της 15χρονης με υβριστικό σχόλιο στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 23χρονος, όμως, είπε ότι απέσυρε γρήγορα τη φωτογραφία. Οι εξηγήσεις του δεν κρίθηκαν πειστικές και με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο νεαρός κρίθηκε προφυλακιστέος.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟNTIME