Για πρώτη φορά μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο δικηγόρος του 40χρονου, με τον οποίο ήθελε να κάνει σχέση η 36χρονη που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, διότι νόμιζε ότι το θύμα θα έμπαινε εμπόδιο στα σχέδια της.

Ο Δημήτρης Γκαβέρας (δικηγόρος 40χρονου) υποστήριξε πως δεν είναι εκείνος το «μήλον της έριδος» μεταξύ των δύο γυναικών, αλλά κάποιος άλλος κύριος μεγαλύτερης ηλικίας.



«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μην κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στη διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως, θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί., ποια είναι η πραγματική αιτία και ποιο το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή.

Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία και την αφορμή; Δε μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει καμία κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας και φυσικά αν αυτό συνέβαινε, δε θα είχε πρόβλημα να καταθέσει» δήλωσε ο κ. Γκαβέρας.

Σημειώνεται ότι ο συνήγορος υπεράσπισης της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, υποστήριξε ότι ο 40χρονος έχει κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο.