Ο κ. Θανάσης Βαλτσιώτης, ο άνθρωπος που κατασκεύασε το μνήμα της Καρολάιν, της 20χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μίλησε στο «Πρωινό« κι έκανε αποκαλύψεις.

«Δυστυχώς ή ευτυχώς εμείς κάναμε τον τάφο της Καρολάιν στην πόλη της Αλοννήσου. Πήραμε κάποιες εντολές να αλλαχτεί η φωτογραφία από τον τάφο και η επιγραφή της. Η κ. Σούζαν πήρε την επιγραφή από το μνήμα την πέταξε και την έσπασε. Μας δόθηκε μία εντολή από την ίδια να γράψουμε κάτι άλλο. “Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη”, έχει αφαιρεθεί η λέξη σύζυγος» είπε ο κ. Βαλτσιώτης στον δημοσιογράφο Μάνο Μπανασάκη.

Δείτε ακόμη: Γλυκά Νερά - Οι γονείς της Καρολάιν έσβησαν από το μνήμα τη λέξη «σύζυγος» (Βίντεο)

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλο είχε δώσει τηλεφωνική εντολή να γράψουμε αυτά που είχαμε γράψει, τα οποία τα έσπασε η κ. Σούζαν. Οι γονείς του Μπάμπη μας έκαναν την πληρωμή και ό,τι χρειαστεί για τον τάφο της Καρολάιν. Ο Μπάμπης δεν είχε καμία συμμετοχή, δεν ήταν ποτέ σε καμία διαπραγμάτευση, παρά μόνο το στιχάκι ήταν δικιά του εντολή που σπάστηκε από τα χέρια της κ. Σούζαν» συνέχισε ο άνθρωπος που έφτιαξε το μάρμαρο για το μνήμα της Καρολάιν.

Δείτε ακόμη: Γλυκά Νερά - Η μητέρα του γυναικοκτόνου «σπάει τη σιωπή» και μιλάει για πρώτη φορά δημόσια

Όπως εξομολογήθηκε ο μαρμαράς, υπάρχουν πολλές παραγγελίες για να φτιαχτούν παρεμφερείς τάφοι, που ήδη εκτελούνται.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του: