Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε χθες ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος, παππούς του 34χρονου τράπερ Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, βυθίζοντας στο πένθος εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του.

Ο παππούς του αδικοχαμένου μουσικού αποκάλυψε ότι από τη σορό του εγγονού του κάποιος είχε αφαιρέσει το σταυρό του, αξίας άνω των 10.000 ευρώ, αλλά και το κινητό του τηλέφωνο.

Μία μόλις ημέρα μετά την κηδεία του Mad Clip, ο παππούς και η γιαγιά του αγαπημένου μουσικού της νεολαίας βρέθηκαν στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, όπου την Τρίτη πλήθος κόσμου τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία. Μιλώντας συντετριμμένος στον ΑΝΤ1, ο κ. Αναστασόπουλος είπε πως έμαθε για το τραγικό τέλος του εγγονού του από την τηλεόραση.

«Ήμουν στο χωριό, με παίρνει η μητέρα του Clip, η νύφη μου κι έκλαιγε. Μου ζήτησε το τηλέφωνο του Δημήτρη, του γιου μου, του πρώην άντρα της. Κι έκλαιγε. Εγώ κατάλαβα. Της λέω “Ειρήνη, έπαθε τίποτα το παιδί;”, αλλά δεν μου έλεγε. Άνοιξα την τηλεόραση και είδα το τραγούδι του εγγονού μου με τη Φουρέιρα. Λέω “γυναίκα, πάει το παιδί, σκοτώθηκε”. Πώς σκοτώθηκε το παιδί; Νερά δεν υπήρχαν στο δρόμο.

«Πάντα φορούσε το σταυρό του»

Ο εγγονός μου δεν ήταν κανένα οδηγάκι. Ήταν οδηγός υψηλής ταχύτητας. Στην Κύπρο που ήταν έπαιρνε μέρος σε αγώνες και μάλιστα είχε έρθει και κάποτε πρώτος. Από τη σορό έλειπε ο σταυρός του, που του είχε κάνει δώρο ο ξάδελφός του από την Αμερική και μπορεί να έκανε πάνω από 10.000 ευρώ, που κάποιος τον πήρε, όπως και το κινητό τηλέφωνο. Πάντα φορούσε το σταυρό του. Μου είπαν ότι τον φορούσε κι εκείνο το βράδυ. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του, που είχε 8.400 ευρώ», είπε ο παππούς του Mad Clip.

Ο ίδιος μίλησε με σκληρά λόγια για την πρώην κοπέλα του τράπερ, Αρετή, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα νέα παιδιά που πήγαν κατά χιλιάδες στην κηδεία του. «Ευχαριστώ τη νεολαία όλης της Ελλάδος. Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια υποδοχή στον επικήδειο. Δυστυχώς, έφυγε νωρίς από τη ζωή ο εγγονός μου και δεν θα μπορεί πια να ψυχαγωγεί τον κόσμο». Ο απαρηγόρητος παππούς, που δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι δεν θα ξαναδεί τον πολυαγαπημένο του εγγονό, είπε πως είχε να τον δει από τον Ιούλιο, οπότε ο Mad Clip είχε πάει στο χωριό του, τα Φίλια Μεσσηνίας.

«Τελευταία φορά τον είδα στις 20 Ιουλίου στο χωριό. Με έβαλε στο αυτοκίνητο, αυτό που δυστυχώς τον σκότωσε, και με έκανε βόλτα. Αυτήν την Porsche. Κάπου πήγαμε και γυρίσαμε. Όταν έφευγα μου είπε “παππού, σ’ αγαπάω” και του είπα “κι εγώ σε λατρεύω”». Μιλώντας με πικρία, αναφέρθηκε στις σχέσεις του 34χρονου μουσικού με την πρώην κοπέλα του με την οποία είχε σχέση επί 4 χρόνια: «Είχαν σπάσει τις σχέσεις με την Αρετή. Ο εγγονός μου την αγάπαγε, αλλά αυτή τον πρόδωσε. Η μητέρα του μου είχε πει τον Φεβρουάριο ότι αν η Αρετή τα χαλάσει με τον Παναγιώτη, δεν θα αντέξει ο Παναγιώτης. Στο γάμο που ήταν ούτε που μίλησαν καθόλου».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time