Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε καλεσμένο τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, όπου μίλησε πρώτη φορά για το χωρισμό του και τη σχέση του με το γιο του. «Έχουμε ήδη μια φιλική σχέση, είναι αυστηρός κριτής και καλά κάνει. Έφυγα από το κομμάτι από το να κρίνω και να νουθετώ και είμαστε στο κομμάτι που μας κρίνει.

»Καθημερινά βρισκόμαστε σε μια γόνιμη επικοινωνία και επαφή που και τον γεμίζει και μας γεμίζει». Αναφερόμενος στον πρόσφατο χωρισμό του, είπε ότι θέλει να σέβονται την προσωπική του ζωή όπως κάνει κι εκείνος. «Από τη φύση μου είμαι εσωστρεφής. Μοιράζομαι κάποιες στιγμές με τους καλούς φίλους, αλλά όχι τα προσωπικά ζητήματα, αυτά τα χειρίζομαι αποκλειστικά μόνος. Τους σέβομαι όλους και θέλω όλοι να σεβαστούν την προσωπική μας ζωή» είπε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Σεβασμός, αγάπη και θέλεις πάντα να είναι καλά», είπε και πρόσθεσε ότι αν έγραφε βιβλίο για τη ζωή του, φυσικά θα υπήρχε και η Μαρίνα.

Τι είπε η Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή Σκορδά - Λιάγκα

Λίγη ώρα αργότερα, καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν η Μαρίνα Πατούλη, η οποία είπε ότι σε κάθε γάμο υπάρχουν ιδιαιτερότητες. «Εγώ επέλεξα να στηρίξω αυτές τις ιδιαιτερότητες και να κάνω συμβιβασμούς. Δεν υπάρχει τέλειος γάμος, ούτε τέλεια σχέση. Επένδυσα στον Γιώργο. Είναι δύσκολο να διαχειριστώ ότι στα 50 ανατράπηκε η ζωή μου. Έχω τον τίτλο της ζωντοχήρας», εξομολογήθηκε η Μαρίνα Πατούλη.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν και οι δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». «Έχει με το παιδί καθημερινή επαφή; Εννοείς τηλεφωνική; Βασικά, δεν ξέρουμε ακόμα πού μένει. Από κάποιο εξώδικο που μου είχε έρθει είχε δηλώσει κάπου στη Νέα Σμύρνη. Έχω ακούσει ότι μένει Κολωνάκι, Γλυφάδα, ακόμη δεν ξέρω. Ποτέ δεν παίρνει τον Αλέξανδρο βράδυ να μείνουν μαζί. Με το γιο μου μένω στη Βούλα. Ο Γιώργος, λόγω των υποχρεώσεών του στη δουλειά, δεν έχει χρόνο να τον πάρει. Δεν θέλω να επεκταθούμε σε λεπτομέρειες, βέβαια είναι ουσιαστικές και μαρτυρούν κάποια πράγματα.

»Τον Ιούλιο αποφασίσαμε να κάνουμε αναστολή της διαδικασίας του διαζυγίου, ώστε να βρούμε το βηματισμό μας και εκ νέου να συναποφασίσουμε πώς να είμαστε δίπλα στο παιδί σωστά. Εμένα μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε συναποφασίσει κάποια πράγματα, πώς βγαίνει και λέει ότι έχουμε χωρίσει. Όλοι είμαστε καλοί γονείς, αλλά με αιφνιδίασε. Είχαμε πει ότι δεν θα κάνουμε δηλώσεις για προσωπικά. Ήταν μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη για άλλη μια φορά. Αν δεν μπορέσω να χτίσω αυτήν την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας, είμαι αποφασισμένη να πάω σε αντιδικία», ξεκαθάρισε η Μαρίνα Πατούλη.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time