Ένας 44χρονος εικαστικό έδωσε σήμερα το πρωί τέλος στη ζωή του, καθώς βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Ραφήνα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε απαγχονισμένος με μια μονωτική ταινία στο στόμα. Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, κινητοποιήθηκε το Ανθρωποκτονιών, καθώς η εικόνα με τον άνδρα που αιωρούνταν στο μπαλκόνι, έδειχνε ότι ίσως κάποιος τον δολοφόνησε και για παραδειγματισμό τον κρέμασε.  Έπειτα, όμως, διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για αυτοκτονία.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο 44χρονος άνδρας ήταν παλιός γνώριμος των αρχών.

Το ποινικό παρελθόν του 44χρονου

Ο 44χρονος, το 2013, δολοφόνησε στο Ίλιον με μια μπαλαντέζα την 61χρονη μητέρα του.

Ειδικότερα, όρμησε πάνω της, πέρασε το καλώδιο στο λαιμό και το έσφιξε σκοτώνοντάς την.

Τότε, ισχυρίστηκε πως σκότωσε τη μητέρα του, επειδή εκείνη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και βασάνιζε τον ίδιο και την αδελφή του.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, όμως σύντομα αποφυλακίστηκε. Έπειτα από αυτό το τραγικό περιστατικό, στράφηκε στη ζωγραφική.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που ερεύνησαν το σπίτι της οδού Νηρέως, βρήκαν κάτι τρία σημειώματα που είχε αφήσει ο 44χρονος και αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Τα σημειώματα ήταν για την οικογένειά του, την Αστυνομία και τον δικηγόρο του.

Τα παραπάνω ευρήματα, σε συνδυασμό με την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε η κυρία Σταυρούλα Παπαδόδημα, οδήγησαν τους αξιωματικούς στο συμπέρασμα πως πρόκειται για αυτοκτονία.