Σήμερα το μεσημέρι θα λάβει χώρα η κηδεία του 34χρονου αγαπημένου τράπερ, Mad Clip στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. 

Ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός στον χώρο της μουσικής και συνεπώς πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες αναμένεται να δηλώσουν το «παρών» για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Η κηδεία του Πίτερ Αναστασόπουλου, γνωστού ως Mad Clip, με απόφαση του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, θα μεταδοθεί ζωντανά στο Youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν.

H εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16.30 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου και ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου ήδη άνοιξε βίντεο στο Youtube.

Υπενθυμίζεται δε, ότι συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Mad Clip την Πέμπτη τα ξημερώματα.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής στην οποία ο τράπερ έχασε τον έλεγχο της Porsche 911, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση στην οποία τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς εκτίμησε ότι δεν υπήρχε εμπλοκή άλλου οχήματος στο δυστύχημα.
Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός του Audi R8 εμφανίστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης, καθώς οι αρχές αναζητούσαν το όχημα που κινούνταν στο σημείο του δυστυχήματος.

Ο οδηγός φέρεται να επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν στο σημείο και να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καμία σχέση με το δυστύχημα και ότι δεν ενεπλάκη σε κόντρες με την Porsche του Mad Clip.