Βίντεο ντοκουμέντο εξετάζουν οι Αρχές στο οποίο φαίνεται η Porsche του 34χρονου τράπερ Mad Clip να είναι δίπλα δίπλα στο φανάρι με ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας AUDI, ο οδηγός του οποίου παρουσιάστηκε και κατέθεσε στην τροχαία.

Στο βίντεο φαίνεται η Porsche του 34χρονου δίπλα δίπλα με ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας AUDI R8. Όταν ανάβει πράσινο αρχίζουν να αναπτύσσουν ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αρχικά, το όχημα του τράπερ έχει μείνει πίσω αλλά στη συνέχεια επιταχύνει και ξεπερνά το άλλο αυτοκίνητο.

Παρουσιάστηκε ο οδηγός του R8

Χθες το βράδυ ο οδηγός του αυτοκινήτου AUDI R8 που φαίνεται σε κάμερες να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση με το όχημα του τραγουδιστή, κατέθεσε στην Τροχαία Ελληνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως δεν είχε καμία σχέση με το τροχαίο δυστύχημα.

«Την ώρα εκείνη επέστρεφα από διασκέδαση με τη γυναίκα μου. Δεν έκανα κόντρες με τον τραγουδιστή και δεν υπήρξε επαφή μεταξύ των δυο αυτοκινήτων».

Για την κατάθεσή του ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και αφέθηκε ελεύθερος.

Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ – καρέ τις κάμερες κατά μήκος της διαδρομής που έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής μέχρι το σημείο του δυστυχήματος, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης.

«Αντίο» με κεριά και λουλούδια

Τα ξημερώματα, εκατοντάδες θαυμαστές και φίλοι του Mad Clip πήγαν στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του. Με κεριά, λουλούδια και σημειώματα είπαν το δικό τους τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή.

Λίγη ώρα πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, ο Mad Clip τραγουδούσε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα σε γαμήλιο πάρτι φίλου τους. Συνεργάστηκε με πάρα πολλούς καλλιτέχνες στον χώρο της εγχώριας σκηνής, όπως η Ελένη Φουρέιρα, η Josephine αλλά και με καλλιτέχνες στον χώρο της trap σκηνής.

Όπως λένε οι ειδικοί, το σημείο που έγινε το δυστύχημα είναι μια κλειστή στροφή που οι οδηγοί δεν μπορούν να την ξεπεράσουν με ταχύτητα πάνω από 70, ενώ ο τραγουδιστής, σύμφωνα με τις Αρχές, μπήκε στην στροφή με σχεδόν διπλάσια ταχύτητα.