Με λουλούδια στα χέρια, μηνύματα αγάπης και αναμμένα κεριά θαυμαστές και φίλοι του Mad Clip επισκέπτονται από χθες το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή.

Ανείπωτη τραγωδία 

Συντετριμμένος ο κόσμος της ραπ, αποχαιρετά τον 34χρονο που «έφυγε», την καλύτερη στιγμή της καριέρας του. «Δεν σε ξεχνώ ποτέ. Καλό παράδεισο αδερφέ μου», λέει ο ράπερ Υποχθόνιος. «Η καρδιά μου πονάει. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ», λέει η τραγουδίστρια Ζοζεφίν.

Ο Στράτος Αντιπαριώτης που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ πριν από τη θανατηφόρα σύγκρουση, δεν μπορεί να πιστέψει πώς το γαμήλιο γλέντι, οι χοροί, τα γέλια και τα τραγούδια κατέληξαν σε τραγωδία. «Χθες το βράδυ ήμασταν μαζί με τον Mad Clip, είναι απίστευτο όλο αυτό το πράγμα. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους» ανέφερε.

Τα λόγια της Ελένης Φουρέιρα σε κοινή τους καλοκαιρινή εμφάνιση στην Κύπρο, είναι ενδεικτικά της αγάπης που είχε για τον καλλιτέχνη. «Να πω ότι είναι το καλύτερο παιδί που έχω γνωρίσει; Να πω ότι ό,τι πιάνει με τα χεράκια του γίνεται νούμερο ένα;» είχε πει η Ελληνίδα σταρ.

Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδέχονται η μία την άλλη. «Αναπαύσου εν ειρήνη Super Trapper. Ήσουν αληθινός», λέει ο τράπερ SNIK, ενώ ο Μέντε Φουέρτε έγραψε: «Τα είπαμε στην τελευταία μας βόλτα με το εργαλείο σου οπότε δεν χρειάζεται να πω πολλά, είμαι περήφανος που ήσουνα φίλος μου, να μας προσέχεις από εκεί πάνω, εις το επανιδείν παλιόφιλε».

Ο φίλος του, HAWK, ως ένδειξη πένθους, ανήρτησε στον λογαριασμό του: «Οι κυκλοφορίες και τα lives μου μπαίνουν σε αναστολή για τις επόμενες 40 μέρες λόγω πένθους».

Η αγάπη του για τα αυτοκίνητα

Η αγάπη του για τα ακριβά αυτοκίνητα, την ταχύτητα και τις κόντρες ήταν γνωστή. Δημοσιοποιούσε instagram stories, είτε ως συνοδηγός, είτε μέσα από την αγαπημένη του Porsche που έμελλε να τον οδηγήσει στον θάνατο.

Τα λόγια του σε παλαιότερες συνεντεύξεις ηχούν σαν προφητικά. «Κάποια στιγμή που θα τελειώσει και εμένα το κεράκι μου να έχω ένα καλό βιογραφικό, πολλά χιτς, και αύριο μεθαύριο όταν θα έρθει ένα νέο παλικάρι σε εμένα να ξέρει ότι έχει να κάνει με έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο» είχε πει.

Η μεγάλη αγάπη του Πίτερ Αναστασόπουλου, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, ήταν εκείνη που τελικά έγραψε το τραγικό φινάλε της ζωής του.