Τέλος στα σενάρια περί εμπλοκής άλλου αυτοκινήτου στο θανατηφόρο τροχαίο του τράπερ Mad Clip, βάζει ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

«Για ανεξήγητο λόγο φρέναρε»

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πραγματογνώμονος στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οδηγός πιθανόν να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι.

«Με επιτυχία η Porsche παίρνει με επιτυχία όλη την καμπυλότητα του τόξου της δεξιάς στροφής. Μετά το φανάρι γύρω στα 200 μέτρα, η Porsche είναι μπροστά και το AUDI πίσω, γύρω στα 30 μέτρα. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν ακουμπήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε άλλο όχημα. Το ερώτημα είναι πώς το έχασε», σημειώνει ο κ. Μαδιάς. «Πιθανολογώ μήπως μετά την στροφή κάτι συνέβη σωματικά στον οδηγό», λέει ο πραγματογνώμονας, ο οποίος αποκλείει και σκάσιμο λάστιχου, καθώς «αν είχε σκάσει, αδειάζει ο αέρας και τα χείλη της ζάντας θα είχαν σκάψει την άσφαλτο».

Το ενδεχόμενο σωματικής βλάβης την ώρα που οδηγούσε

Ο κ. Μαδιάς αποκλείει οποιαδήποτε άλλη μηχανική βλάβη του οχήματος και σημειώνει πως λύση για να αποφευχθούν παρόμοια τροχαία στο μέλλον είναι οι μπάρες.

Φως στα αίτια της μοιραίας διαδρομής επιχειρεί να ρίξει η ΕΛ.ΑΣ σκανάροντας όλα τα βίντεο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, μετά μάλιστα και από τις μαρτυρίες που ήθελαν τον τράπερ να κάνει κόντρες με οδηγό ενός Audi R8. Ο οδηγός του Audi το αρνείται, λέγοντας ότι δεν έκανε κόντρα και προσέκρουσε στην Porsche.

Σήμερα, αναμένεται η ιατροδικαστική αλλά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος ράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ μετά την αποχώρησή του από γάμο φίλων του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής.