Ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα ο 40χρονος Νιγηριανός, που καταγγέλθηκε από 17χρονη ότι τη βίασε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παρουσιάστηκε ως μάνατζερ καλλιτεχνών αντιμετωπίζει την κατηγορία του ομαδικού βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος Νιγηριανός θα υποστηρίξει ότι προχώρησε σε ερωτική συνεύρεση έχοντας την συναίνεση της 17χρονης.

Στη συνέχεια, όπως -κατά πληροφορίες- υποστηρίζει ο άνδρας, έκανε μπάνιο, είδε την 17χρονη να κοιμάται και έφυγε από το σπίτι του ποδοσφαιριστή.

«Μέσα στο αμάξι τα κορίτσια έβγαζαν φωτογραφίες και story στο instagram. Όταν φτάσαμε στο σπίτι, έβαλαν μουσική, χόρευαν και ο Σεμέδο μαγείρεψε φαγητό για να φάμε. Αμέσως μετά το φαγητό, έφυγε ένας ακόμη φίλος που ήταν μαζί μας, ενώ ήθελα να φύγω κι εγώ» υποστηρίζει ο 40χρονος, περιγράφοντας πως ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή να του καλέσει ταξί.

Τελικά, ο μάνατζερ ισχυρίζεται ότι η 17χρονη του ζήτησε να παραμείνει στο σπίτι για να της κάνει παρέα, με τον ποδοσφαιριστή να ακυρώνει τελικά το ταξί.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος αποδίδει τις καταγγελίες σε βάρος του από την 17χρονη, λόγω της ερωτικής αντιζηλίας μεταξύ της καταγγέλλουσας και της φίλης της.

Χθες το απόγευμα ο 27χρονος αμυντικός ο οποίος επίσης αντιμετώπιζε την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ.