Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της 43χρονης Μόνικα που αγνοούταν από τον περασμένο Φεβρουάριο και βρέθηκε σήμερα τσιμεντωμένη στο σπίτι της στην Κυπαρισσία, προχώρησε η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Live News».

«Κατηγορήθηκε για το θάνατο της πρώην γυναίκας του»

«Φάνηκε από την εκπομπή που είχαμε κάνει ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας. Νιώσαμε ένα σοκ με το σημερινό εύρημα. Την αναζητούσαμε από τον περασμένο Ιούνιο, γιατί ενώ χάθηκε Φλεβάρη, γιατί οι συγγενείς δεν είχαν επαφή μαζί της. Είχαν κατηγορήσει τον σύντροφο της 43χρονης για τον θάνατο της πρώην γυναίκας του. Γίνονται έρευνες για το θέμα αυτό» σχολίασε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Οι καταγγελίες από τον μεγαλύτερο γιο της άτυχης 43χρονης, περί κακοποιήσεων ήταν σοβαρές. Κακοποιούσε και την ίδια ο σύντροφός της και τον μικρό γιο της. Επειδή ήταν ευάλωτη στην υγεία της τον είχε ανάγκη. Την είχε στείλει στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και χέρι» πρόσθεσε η δημοσιογράφος. Μάλιστα, όπως είπε, η άτυχη 43χρονη, για να αποφεύγει την κακοποίηση του συντρόφου της, είχε βρει καταφύγιο για δύο μέρες, στην παράγκα ενός άστεγου στην περιοχή.

Η Αγγελική Νικολούλη επικοινώνησε με τον σύντροφο της άτυχης 43χρονης, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στην Ρουμανία. «Τι ψάχνεται σε μένα; Ζει και βασιλεύει η Μόνικα. Εύχομαι να την βρείτε» είπε ο ρουμάνος στην συνομιλία του με την δημοσιογράφο του MEGA.

Όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη, ο ρουμάνος, στις αρχές Φλεβάρη, τότε που είχε χαθεί η Μόνικα, αγόρασε άμμο και τσιμέντο από κατάστημα της περιοχής.