Εν μέσω της καταιγίδας του κορωνοϊού, της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας που επικρατεί στη χώρα μας, φαίνεται πως διεθνούς φήμης brands, όχι μόνο δεν έχουν χάσει την αξία τους, αλλά καταφέρνουν και συγκεντρώνουν δεκάδες φίλους τους που στήνονται ουρές απ’ έξω από τα καταστήματα για την απόκτηση κάποιου αξεσουάρ.

Παρασκευή απόγευμα και η «ΟΝ time» κάνει ρεπορτάζ στην οδό Βουκουρεστίου, εκεί που είναι σχεδόν συγκεντρωμένοι όλοι οι διεθνείς οίκοι μόδας, οι οποίοι -αξίζει να σημειωθεί- ποτέ δεν έχουν εκπτώσεις. Γύρω στις 6:30 κι ενώ οι περισσότεροι αδειούχοι της Αθήνας δεν έχουν ακόμα επιστρέψει, έξω από το κατάστημα του γνωστού σε όλο τον κόσμο γαλλικού οίκου Louis Vuitton υπάρχει έντονος συνωστισμός.

Συγκεκριμένα, μια μεγάλη ουρά από κόσμο που περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους για να μπουν στο κατάστημα και να αποκτήσουν ένα πολυπόθητο αξεσουάρ ή ρούχο του γνωστού γαλλικού οίκου. Και, παρά τη ζέστη, τίποτα δεν τους πτοεί να περιμένουν ακόμα και μία ώρα μέχρι να έρθει η σειρά τους και να μπουν στην πολυτελή μπουτίκ που κοσμεί εδώ και πολλά χρόνια την οδό Βουκουρεστίου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time