Στον τηλεοπτικό MEGA μίλησε ο διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», Γιώργος Μπουλμπασάκος και τοποθετήθηκε επί της πορείας της υγείας του τραγουδιστή, Νίκου Οικονομόπουλου που νοσηλεύεται με covid ενώ δεν άφησε ασχολίαστες τις απόψεις του Στέφανου Τσιτσιπά περί εμβολιασμού.

«Τον παρακολουθούμε και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει με αυτή την περιπέτεια. Το μήνυμα που βγαίνει είναι ότι θα πρέπει να εμβολιαστούμε» σχολίασε για τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Και συνέχισε: «Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν τον ρόλο τους από τη θέση που έχουν. Επειδή τυχαίνει να είναι και πρότυπα. Το είδαμε και με τον πρωταθλητή μας (σ.σ. Στέφανος Τσιτσιπάς) στο τένις. Τελικά μερικοί προσφέρουν αρνητικά παραδείγματα. Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Η προσπάθεια που κάνει η χώρα δεν μπορεί να μειώνεται από τέτοιες απόψεις. Δεν θα ήθελα άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με ιατρική να ασχολούνται με ιατρικά θέματα. Φανταστείτε εμένα να δίνω συμβουλές στον κ. Τσιτσιπά για το πώς θα σερβίρει. Ας κάνει καθένας τη δουλειά του και ας προσφέρει εκεί που μπορεί».

Τέλος, ο κ. Μπουλμπασάκος, έκανε λόγο για αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία.
«Στην προηγούμενη εφημερία δώσαμε μάχη για να προσπαθήσουμε να βολέψουμε τους ασθενείς στα 84 κρεβάτια για covid που άνοιξαν» ενώ εκτίμησε ότι θα χρειαστεί να ανοίξουν και άλλα κρεβάτια για νοσηλείες covid.

Δείτε το σχετικό βίντεο