Ο χειριστής του μηχανήματος που έπεσε στον γκρεμό το πρωί της Δευτέρας, έχασε τελικά τη ζωή του.

To τραγικό συμβάν έγινε γύρω στις 11:00 το πρωί στην Ερατεινή Φωκίδας με έναν 70χρονο χειριστή να πέφτει σε γκρεμό την ώρα που δούλευε στην ευρύτερη περιοχή της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής στο lamiareport.gr, την ώρα που το τεράστιο μηχάνημα κινούταν από το νεκροταφείο της Ερατεινής προς το χωριό Μηλιά, κοντά στη θέση «Αμυγδαλιά», βρέθηκε στον γκρεμό.

4

Το τεράστιο μηχάνημα μετά την εκτροπή τούμπαρε και σταμάτησε -όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες- στη μέση της πλαγιάς μετά από τριάντα μέτρα περίπου. Στη συνέχεια έγινε μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του χειριστή που βρισκόταν στην καμπίνα του μηχανήματος. Δυστυχώς, ο 70χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

3


Η ανακοίνωση του ΓΝ Άμφισσας 

Την 15:25 της σήμερον διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας με το ΕΚΑΒ, άνδρας ηλικίας 70 ετών, κάτοικος Αμυγδαλιάς Δωρίδας, χειριστής μηχανήματος GCP (μπουλντόζας), μετά από πτώση σε γκρεμό στη περιοχή Ρεντζού Ερατεινής του Νομού Φωκίδος, με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.



boulntoza-1