Θετική στον κοροναϊό βρέθηκε Ελληνίδα αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης και θα παραμείνει σε ξενοδοχείο καραντίνας.

«Θετική στον κοροναϊό είναι αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η αθλήτρια θα συνεχίσει τη διαμονή της σε ειδικό ξενοδοχείο καραντίνας εκτός του Ολυμπιακού Χωριού.

Οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ τα οποία ήταν αρνητικά αλλά θα παραμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η περιπέτεια της Ευαγγελίας Πλατανιώτη

Υπενθυμίζεται ότι θετική στον κοροναϊό είχε βρεθεί και η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία τελικά ταξίδεψε στο Τόκιο. Η πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης βρέθηκε θετική πριν έξι μέρες, ωστόσο πρόλαβε σε χρόνο ρεκόρ να αναρρώσει και να ταξιδέψει για την ιαπωνική πρωτεύουσα, όπου θα αγωνιστεί τόσο στο ντουέτο όσο και στο ομαδικό.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι θαύμα αυτό που έγινε. Μέσα σε λίγες μέρες πέρασα τον ιό, τον ξεπέρασα, κατάφερα να βρεθώ εδώ, είμαι καλά στην υγεία μου και αγωνίζομαι αύριο. Πέρασα πολύ δύσκολα. Αυτή τη στιγμή νιώθω ήρεμη. Είναι η πρώτη μέρα μετά από καιρό που νιώθω ήρεμη», ανέφερε μιλώντας στη σελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.