Τις καλύτερες αναμνήσεις φαίνεται πως έχει η μικρότερη κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου, Τίφανι Τραμπ από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Μύκονο, που θέλησε να δώσει το παρόν και φέτος.

Συγκεκριμένα, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ είχε περάσει άλλα δύο καλοκαίρια, ένα μέρος των διακοπών της στην Μύκονο, παρέα με την φίλη της, Λίντσεϊ Λόχαν. Τότε μάλιστα, είχε δημοσιεύσει και μια φωτογραφία από το ηλιοβασίλεμα του νησιού, γράφοντας στην λεζάντα «Ας επιστρέψω και πάλι». Κατά την διάρκεια διακοπών της παλαιότερα, είχε γνωρίσει και τον τωρινό της σύντροφο, Μάικλ Μπούλος, γιο ενός δισεκατομμυριούχου από την Νιγηρία.



Και η εγγονή του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στο νησί των Ανέμων

Παράλληλα, στο «νησί των Ανέμων», σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται και η εγγονή του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Πρόκειται για την Μέιζι Μπάιντεν, που έχει αφιχθεί εδώ και ημέρες στην Ελλάδα, με πρώτο προορισμό την Κρήτη. Εκεί πέρασε μέρος των διακοπών της, με επόμενο σταθμό την Μύκονο.
Screen_Shot_2021-07-31_at_01_22_00
Screen_Shot_2021-07-31_at_01_22_36

Σημειώνεται, πως όπως έχουν αναφέρει κρητικά site, οι Αρχές είχαν ενημερωθεί νωρίτερα για την άφιξή της εγγονής του Τζο Μπάιντεν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» της Κρήτης, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι πρωτοφανή. Μάλιστα, συνοδεύονταν από μυστικούς πράκτορες και μεγάλη ομάδα ανδρών που φροντίζουν για την ασφάλειά της.