Σκιά του εαυτού του ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέτρος Φιλιππίδης, το πρώτο του βράδυ στη ΓΑΔΑ. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη χθεσινή απολογία του στην ανακρίτρια.

Η πρώτη νύχτα σε κελί του αστυνομικού Μεγάρου ήταν αρκετά δύσκολη για τον κατηγορούμενο και μάλιστα ζήτησε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να του φέρουν την ήπια φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει και μίλησε με τη σύζυγο του στο τηλέφωνο.

Κρουασάν και χυμός

Το πρωί ο γνωστός ηθοποιός έφαγε κρουασάν και ήπιε χυμό, όπως όλοι οι κρατούμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ρωτούσε τους αστυνομικούς για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν τον επισκέφθηκε ούτε ο δικηγόρος του, ούτε κάποιο κοντινό του πρόσωπο.

Διανυκτέρευσε μόνος του

Όταν έφτασε ο γνωστός ηθοποιός χθες το βράδυ στη ΓΑΔΑ ρώτησε αν μπορεί να παραμείνει με τους αστυνομικούς στον χώρο τους καθώς φοβόταν να οδηγηθεί στα κελιά με τους υπολοίπους ποινικούς κρατουμένους.

Οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν πως δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο, τον ηρέμησαν και του εξήγησαν ότι δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας και φόβου. Στη συνέχεια τον οδήγησαν σε κελί όπου και διανυκτέρευσε μόνος του.