Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του ηλικιωμένου ζευγαριού από το Μαρούσι που χάθηκαν τα ίχνη του στις 17 Ιουλίου. Πρόκειται για τον Στυλιανό Βέρμπη, 81 ετών, και την 75χρονη σύζυγό του, Ευδοξία, οι οποίοι είχαν και πάλι εξαφανιστεί τον περασμένο Μάρτιο. Μάλιστα, η υπόθεσή τους τότε είχε γίνει αφορμή ώστε να αποκαλυφθεί απάτη που στήνεται σε βάρος ηλικιωμένων τους οποίους συγγενείς «κρύβουν» σε γηροκομεία με σκοπό να αρπάξουν τις περιουσίες τους.

Η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού είχε αποκαλύψει τον Απρίλιο στον ΑΝΤ1 πως, μετά την ενεργοποίηση του silver alert, είχε βρει τους γονείς της σε ένα γηροκομείο στον Άγιο Στέφανο και είχε καταγγείλει μάλιστα πως ο ίδιος της ο αδελφός της είχε σκηνοθετήσει την εξαφάνισή τους. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, «απώτερος σκοπός του ήταν να αποκτήσει πρόσβαση πλέον στα περιουσιακά στοιχεία των γονιών μας».

LOST-VERBI


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Γραμμής Ζωής Γεράσιμο Κουρούκλη, πρόκειται για μία νέα αρπαγή του ζευγαριού. Η ίδια η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού, σύμφωνα με τη Γραμμή Ζωής, καταγγέλλει πως την Παρασκευή 16 Ιουλίου στις 06:30 το πρωί ο αδελφός της επιβίβασε τους γονείς της σε αυτοκίνητο τύπου ασθενοφόρου προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ίδια πάντως αναφέρει πως η υγεία των γονιών της έχει επιβαρυνθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time