Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς βρίσκεται στη Νάξο και αναμένεται να έρθει ενώπιος ενωπίω με ανακριτή και εισαγγελέα.

Στο νησί βρέθηκε και ο δικηγόρος του 30χρονου, ο Γιάννης Βλάχος. Ο ίδιος αρχικά εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια της οικογένειας του κατηγορούμενου κάνοντας λόγο για «μια υπόθεση με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο».

Σε δηλώσεις του στο naxostimes.gr, ο κ. Βλάχος ανέφερε πως η οικογένεια του κατηγορούμενου, η οποία – όπως είπε – είναι «κυριολεκτικά συντετριμμένη», έχει δώσει εντολή για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
«Θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της άμοιρης Γαρυφαλλιάς από εμένα προσωπικά, αλλά κυρίως από την οικογένεια του κατηγορούμενου, η οποία είναι κυριολεκτικά συντετριμμένη και μου έδωσε εντολή να συνδράμω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης» ανέφερε και ο κ. Βλάχος.
«Μιας υπόθεσης τραγικής, με πολύ έντονα προσωπικά στοιχεία και με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο. Η αλήθεια είναι κάθαρση για τον δράστη και δικαίωση για την μνήμη του θύματος», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο