Απολογία ενώπιον της 16ης ανακρίτριας θα δώσει ένας 32χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε σε ηλικία 16 ετών την 19χρονη που κατήγγειλε τον 39χρονο σύντροφο της, αστυνομικό, ότι την κακοποιούσε σε διαμέρισμα-κολαστήριο στην Ηλιούπολη.

Ο 32χρονος, κατηγορούμενος για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων, ενώ, στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών. «Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο… με έβαζε να κάνω και ο..., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο… μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός» ανέφερε στην κατάθεση της η νεαρή γυναίκα.

Ο 39χρονος αστυνομικός έχει πει στην απολογία ότι η 19χρονη του είχε πει ότι εκδιδόταν και αυτός ήταν ο λόγος προστριβής ανάμεσα τους. «Με κατηγορεί εκδικητικά και έχει πει ψέματα γιατί εγώ της ζήτησα να σταματήσει τη δουλειά και να χωρίσουμε και δεν δέχτηκα αυτή να εξακολουθεί να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες» ανέφερε στην απολογία του, προσθέτοντας «μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν (…) Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της».

Δύο νέες καταγγελίες

Η 19χρονη ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι το μόνο θύμα του 39χρονου, καθώς και η πρώην σύζυγος του, τον καταγγέλει, λέγοντας ότι την κακοποιούσε, ενώ ακόμα δυο γυναίκες εμφανίζονται έτοιμες να καταθέσουν στις αρχές. «Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπο καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του» ανέφερε η δικηγόρος της Ελισσάβετ Τσέρτου, που έχει ήδη προχωρήσει στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για διεκδίκηση της επιμέλειας της 9χρονης κόρης τους.