Σε σφαγή κατέληξε η συμπλοκή δύο ομάδων νεαρών Αλβανών, χθες τα ξημερώματα στη Μύκονο, κατά την οποία έπεσε νεκρός από μια μαχαιριά στην καρδιά ένας 27χρονος οικοδόμος.

Πίσω από το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε το Νησί των Ανέμων, οι αστυνομικές αρχές βλέπουν οικονομικές διαφορές, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 4 άτομα, 3 από την ομάδα του δράστη και ένα από εκείνη του θύματος.

Διαπληκτισμοί στον Άγιο Φανούριο

Το θύμα φέρεται να είχε διαφορές με το δράστη και συμφώνησαν να συναντηθούν στο σημείο όπου έφτασαν τελικά 10 με 15 άτομα. Κάποια στιγμή οι νεαροί άρχισαν να διαπληκτίζονται μεταξύ τους και κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Φανουρίου που άκουσαν τις φωνές τους κάλεσαν την αστυνομία.

Ένας από την αντίπαλη παρέα εκείνη τη στιγμή επιτέθηκε με μαχαίρι στον ομοεθνή του και του κατάφερε απανωτά χτυπήματα, με το ένα να τον βρίσκει στην καρδιά. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν επιτόπου βρέθηκαν μπροστά στο νεκρό 27χρονο, ενώ οι υπόλοιποι είχαν τραπεί σε φυγή.

Ανθρωποκυνηγητό στο νησί των ανέμων

Σε συνεργασία με το Λιμενικό, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στο νησί και προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις, ενώ ο τέταρτος, που φέρεται και ως ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας, συνελήφθη στο λιμάνι της Ραφήνας. Για τη σύλληψή του είχε προηγηθεί συνεννόηση με τις Αρχές της περιοχής που τον εντόπισαν μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο «Θεολόγος».

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν πράγματι το κίνητρο της άγριας σφαγής είναι οικονομικές διαφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα βρισκόταν παράνομα στη Μύκονο από τον Φεβρουάριο, χωρίς χαρτιά.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time