Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο Μιχάλης Τρεμόπουλος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του εξαιτίας του κοροναϊού. Ο ίδιος τέσσερις μήνες μετά βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης.

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως πέρασε τρεις πνευμονίες ενώ τόνισε απευθυνόμενος στους τηλεθεατές ότι «ο ιός υπάρχει και είναι φονικός». Στη συνέχεια μάλιστα επεσήμανε πως«Έχω δει ανθρώπους να μπαίνουν στις ΜΕΘ και να μη βγαίνουν ποτέ. Ένας στους δύο πεθαίνει».

Πώς ξεκίνησαν όλα

Ο ίδιος έπιασε την ιστορία από την αρχή λέγοντας ότι όλα ξεκίνησαν με πυρετό και βήχα και κατόπιν πήγε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου διασωληνώθηκε για 22 μέρες. «Δεν είχα καμία απολύτως επαφή», σημείωσε.

«Έμαθα να περπατάω εξ αρχής. Και τώρα ακόμα πηγαίνω με το πι. Μετά από τόσο καιρό αποδιαρθρώνονται όλες οι λειτουργίες. Έμαθα ξανά μέχρι και να καταπίνω», συμπλήρωσε.

«Μπαίνουμε σε άλλη φάση»

Σχετικά με το αν τηρούσε τα μέτρα, είπε «απολύτως» και ως απόδειξη των λεγομένων του, είπε πως ούτε η σύζυγος ούτε οι γιοι του κόλλησαν. «Θα ήθελα να ακουστεί η αναζήτηση των αιτίων. Μπαίνουμε σε άλλη φάση», ήταν το μήνυμά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο