Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια του 13χρονου Θωμά από τη Λάρισα, ο οποίος παραπονέθηκε για πόνους στην κοιλιά και στην πλάτη και λίγες ώρες μετά έφυγε από τη ζωή.

Η μητέρα του 13χρονου, ο οποίος παραθέριζε στον Πλαταμώνα με την οικογένειά του, ανήρτησε ένα συγκλονιστικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

«Δεν ήξερα μωρό μου ότι θα ήταν η τελευταία μας βόλτα, αλλιώς θα σε κράταγα αγκαλιά λίγο ακόμα. Να παίζεις μπάλα εκεί πάνω με τα άλλα αγγελάκια και εγώ θα σε βλέπω κάθε βράδυ. Σ’ αγαπάω μικρέ μου», ανέφερε η μητέρα του αγοριού.

Το παιδί παρουσίασε πόνους την περασμένη Τετάρτη και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Κατερίνης.

Οι γιατροί προσπάθησαν να τον διασωληνώσουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα αίτια που οδήγησαν στον ξαφνικό θάνατο του παιδιού και απαντήσεις αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο αιφνιδιαστικός θάνατος του 13χρονου προκάλεσε σοκ τόσο στην οικογένειά του όσο και στην τοπική κοινωνία της Λάρισας. Το αθλητικό σωματείο ποδοσφαίρου «ΑΟ Ιπποκράτης», στο οποίο αγωνιζόταν μέχρι πέρσι ο 13χρονος, τον αποχαιρέτησε με βαθιά συγκίνηση. « Καλό παράδεισο να έχεις αγαπημένο μας αστεράκι», ανέφερε σε ανακοίνωση το σωματείο.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ