Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Νίκαια σήμερα το μεσημέρι. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα νεκρό κορίτσι, ηλικίας έξι ετών.

Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια. Το φορτηγό φαίνεται να παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και να έπεσε πάνω στο παιδί.
5338445

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13.45. Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται το φορτηγό παρέσυρε δύο παιδια, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα εξάχρονο κοριτσάκι, ενώ έχει τραυματιστεί και ένα ακόμη παιδί. 

Το φορτηγό που ήταν σταματημένο σε κόκκινο σηματοδότη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ξεκίνησε μόλις το φανάρι έγινε πράσινο, χωρίς να δει ότι εκείνη την ώρα, περνούσε το δρόμο μία μητέρα με τα δύο παιδιά της 6 και 14 ετών. Έπεσε πάνω τους με αποτέλεσμα να τους παρασύρει και να χάσει τη ζωή του το 6χρονο κοριτσάκι. Σύμφωνα με τους μάρτυρες ο οδηγός του φορτηγού δεν κατάλαβε ότι τους είχε παρασύρει.
5338452

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Star περιέγραψε το σοκαριστικό τροχαίο: «Τότε άναψε «πράσινο» για τα αυτοκίνητα, και ένα χωματουργικό φορτηγό ξεκίνησε κανονικά. Εκείνη την ώρα η κυρία έτρεξε για να περάσει τον δρόμο γρήγορα, αλλά ο οδηγός δεν την είδε. Η γυναίκα ούρλιαζε, αλλά ο οδηγός δεν κατάλαβε τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου.

Ο ίδιος άντρας είπε στο Star πως ο οδηγός του φορτηγού τραυμάτισε θανάσιμα την 6χρονη, ενώ χτύπησε και το μεγαλύτερο κορίτσι στη λεκάνη. «Αν δεν του κάναμε σινιάλο θα την πάταγε και εκείνη».