Μία 21χρονη κοπέλα κατέβαινε απ’ το σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου για να πάει σε μίνι μάρκετ αλλά… Έμελλε να πέσει θύμα ενός αποφασισμένου για όλα μασκοφόρου.

Ο άγνωστος της επιτέθηκε δίχως ίχνος συστολής και τάχιστα έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της θωπεύοντας τη σε «ευαίσθητα» σημεία. Αμέσως μετά και παρά τις αντιδράσεις της κοπέλας, την έριξε κατάχαμα για να συνεχίσει το βάρβαρο έργο που είχε κατά νου.

Η κοπέλα πάλευε με όλες της τις δυνάμεις ώστε να προβάλλει αντίσταση και ξέσπασε σε φωνές. Αποτέλεσμα ήταν ο μασκοφόρος δράστης να τα ‘χάσει και αμέσως να τραπεί σε φυγή. Πράγματι εξαφανίστηκε στα στενά της περιοχής.

Η σεξουαλική επίθεση σε βάρος της 21χρονης κοπέλας, σημειώθηκε λίγο πριν τη μια το βράδυ της 6ης Ιουλίου.

Η νεαρή, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, κατέβηκε από το σπίτι της για να πάει σε μίνι μάρκετ.

Ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μπισκίνη και Τραυλαντώνη, νιώθει ανθρώπινη παρουσία να την πλησιάζει όμως πριν προλάβει να γυρίσει, ο άγνωστος μασκοφόρος είχε ήδη ορμήξει πάνω της για να ξεσπάσει τα αρρωστημένα του ένστικτα. Ευτυχώς δεν τα κατάφερε

Το διεστραμμένο αρπακτικό, όπως είπε η κοπέλα ήταν νεαρής ηλικίας, αδύνατος, μετρίου αναστήματος γύρω στο 1.70 με μαύρα ίσια μαλλιά, μελαμψός και ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια στα μαύρα. Μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι, ενώ είχε καμουφλάρει τα χαρακτηριστικά του με μαύρη μάσκα κοροναϊού.