Στο κυνήγι των δύο ληστών με τις κουκούλες που χθες το απόγευμα, μπούκαραν σε σούπερ μάρκετ στην Καισαριανή, άδειασαν τα τρία ταμεία και φεύγοντας πυροβόλησαν τραυματίζοντας έναν πολίτη ελαφρά στο πόδι, έχουν ριχτεί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

 Πρόκειται, λένε οι πληροφορίες, για ένα δίδυμο σεσημασμένων κακοποιών που δεν διστάζουν να βγάλουν πιστόλι και να πυροβολήσουν προκειμένου να την κοπανήσουν, ενώ φέρεται να έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες σε μίνι μάρκετ της Αττικής.

 Το βίντεο που έχει καταγράψει καρέ - καρέ την εισβολή στο χώρο και τις κινήσεις τους, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, ωστόσο το γεγονός οτι το ντουέτο είχε καμουφλάρει τα χαρακτηριστικά του με full face κουκούλες κάνει πιο δύσκολο το έργο των αναλυτών.

 Εκτός από τις μαρτυρίες και το βίντεο από το κατάστημα, οι αστυνομικοί ψάχνουν και κάμερες της περιοχής για να βρουν το δρομολόγιο των δραστών.

 Παράλληλα, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο παρόμοιες ληστείες που έχουν διαπραχθεί τους τελευταίους μήνες και μέσα από το modus operandi, προσπαθούν να βρουν κοινά χαρακτηριστικά σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τους δυο ληστές και να τους περάσουν χειροπέδες.