Στις Σπέτσες βρίσκεται οι σταρ του Χόλυγουντ, Ντάνιελ Κρεγκ για τα γυρίσματα της ταινίας «Στα Μαχαίρια 2», στην οποία συμμετέχουν πολλοί διάσημοι ηθοποιοί που διαφημίζουν τις ομορφιές της χώρας μας.

Στην Ελλάδα ο Ντάνιελ Κρέγκ

Στις Σπέτσες βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Ντάνιελ Κρεγκ. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός που υποδύθηκε τον James Bond στην ταινία «Skyfall» η οποία έσπασε τα ταμεία το 2012 βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού για το σίκουελ της ταινίας «Στα Μαχαίρια».

Στην ταινία πρωταγωνιστεί και η Κέιτ Χάντσον, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και αρκετές εβδομάδες με την οικογένειά της για διακοπές. Πρόσφατα όμως εθεάθη στα γυρίσματα με τον Ντάνιελ Κρεγκ. «Και ξεκινάμε! Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων του επόμενου μυστηρίου του Benoit Blanc. Ευχαριστούμε τον αγαπητό και υπομονετικό κόσμο εδώ στην Ελλάδα που μας άφησε να κάνουμε όλους αυτούς τους φόνους στις ειρηνικές τους παραλίες» ανέφερε ο σκηνοθέτης Ράιν Τζόνσον.

Το καστ βρίσκεται στην Ελλάδα από τα τέλη Ιουνίου. Τα γυρίσματα γίνονται σε Πόρτο Χέλι και Σπέτσες.

Για τη διαμονή του Ντάνιελ Κρεγκ έχει κλειστεί μια υπερπολυτελής βίλα η οποία βρίσκεται σε μια έκταση 20 στρεμμάτων. Μάλιστα ειδικά για τον ηθοποιό κατασκευάστηκε γήπεδο τένις αλλά και γυμναστήριο.

Στη Θεσσαλονίκη ο Μπαντέρας

Στην Θεσσαλονίκη συνεχίζονται τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης ταινίας «The Enforcer», με πρωταγωνιστή τον διεθνούς φήμης ηθοποιό, Αντόνιο Μπαντέρας. Ο διάσημος ηθοποιός κι όλο το καστ της βρίσκονται ήδη στις εγκαταστάσεις του ΟΛΘ, με τις πρώτες σκηνές να έχουν ήδη γυριστεί.

Αμερικανικές σημαίες, οχήματα, πινακίδες και φοίνικες έδωσαν αέρα Μαϊάμι στην συμπρωτεύουσα.