Στις φυλακές Δομοκού, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής, έφτασε ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής και καταδικασθείς για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς προκειμένου να εκτίσει την 13ετή ποινή κάθειρξης που του έχει επιβληθεί.

Ο Χρήστος Παππάς, που σνόμπαρε επιδεικτικά την ελληνική Δικαιοσύνη τα πέντε χρόνια που κράτησε η δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης, πίστευε πως θα μπορούσε να κρυφτεί για πάντα. Παράλληλα προσπαθούσε να περάσει το μήνυμα οτι εκείνος θα μπορούσε να είναι ο διάδοχος του φυλακισμένου Μιχαλολιάκου, που από το κρησφύγετό του θα κινούσε τα σκοτεινά νήματα της οργάνωσης.

Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που ζήτησε από τον εισαγγελέα να μην οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού, όπου κρατούνται και τα υπόλοιπα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης. Φαίνεται πως ο Παππάς φοβήθηκε να αντιμετωπίσει τη χλεύη των πρώην συντρόφων του που έχουν ήδη περάσει εδώ και μήνες το κατώφλι των φυλακών.

Τελευταία λύση ο… Λαγός

Όταν το αίτημά του βρέθηκε στον κάλαθο των αχρήστων του εισαγγελέα ο υπαρχηγός της φασιστικής οργάνωσης που δεν δίσταζε να ποζάρει χαιρετώντας ναζιστικά και φορώντας καπέλα με φασιστικά σύμβολα, ζήτησε να μπει στο ίδιο κελί με τον Γιάννη Λαγό.

Φαίνεται πως του είναι πιο βολικό να περάσει αρκετά χρόνια με συγκάτοικο στο ισόγειο της πτέρυγας των νεοναζί με τον Γιάννη Λαγό. Ίσως έχουν να πουν περισσότερα οι δυο τους καθώς και ο πρώην ευρωβουλευτής επιχείρησε να γλυτώσει τα σίδερα της φυλακής με δικαστικά τερτίπια ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα

Όπως φαίνεται πάντως για τα επόμενα χρόνια θα έχει μοιραία πολλές συναντήσεις με τους πρώην συντρόφους του, αν και θα μπορεί να τους ακούει μιας και το κελί που θα βρίσκεται, είναι δίπλα σε εκείνο του άλλοτε αρχηγού του Νίκου Μιχαλολιάκου.