Η Εισαγγελία διεξάγει προκαταρκτική εξέταση ώστε να ερευνηθεί αν η επί σειρά μηνών «εξαφάνιση» του καταδικασμένου σε κάθειρξη 13 ετών και 3 μηνών, Χρήστου Παππά, είχε συνδρομή από πρόσωπα που εξασφάλισαν στον «νούμερο 2» του ναζιστικού μορφώματος, δυνατότητα να ξεφεύγει από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αφορμή για την έρευνα είναι καταθέσεις μαρτύρων που έχουν δοθεί στο παρελθόν, που αναφέρονται ονομαστικά σε άλλα πρόσωπα, πέραν της 52χρονης, τα οποία φέρονται να βοηθούσαν τον Παππά να διαφύγει τη σύλληψη.

Έφτασε στις φυλακές Δομοκού


Στις φυλακές Δομοκού έφτασε λίγο μετά τις 18:00 της Παρασκευής ο Χρήστος Παππάς. Ο χρυσαυγίτης βρέθηκε στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών και, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να μην μεταχθεί στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα, κάτι που ωστόσο δεν εισακούστηκε.

Πλέον, η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Ο Χρήστος Παππάς θα υποβληθεί σε μοριακό τεστ για τον κοροναϊό και στη συνέχεια θα φιλοξενηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για 14 ημέρες.

Από κει και πέρα θα αποφασιστεί σε ποιο κελί θα κρατηθεί.