Για «μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση» κατά την παράδοση της μικρής Λυδίας στη μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά, έκανε λόγο δικηγόρος της οικογένειας.

«Υπήρχε μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση, είναι ένα παιδάκι του οποίου η μητέρα δολοφονήθηκε από τον πατέρα του και τοποθετήθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα της», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Βασίλης Γαλάνης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στον «ΑΝΤ1», το παιδάκι πάει στα σωστά χέρια και θα ξεκινήσει τη νέα του ζωή όπως πρέπει και όπου πρέπει. Αναφέρθηκε, επίσης, στη συγκίνηση της γιαγιάς, η οποία, όπως είπε, στα μάτια του μικρού παιδιού θα βλέπει την κόρη της.

Ο κ. Γαλάνης τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να αποκλειστεί η άλλη οικογένεια από την επικοινωνία, καθώς είναι βασικό το παιδάκι να παίρνει αγάπη.
«Η μητέρα της Καρολάιν έχει την πρόθεση να συμβουλεύεται τους ειδικούς καθημερινά, θα κάνει ό,τι πρέπει για να μεγαλώσει το παιδάκι σωστά», πρόσθεσε και σημείωσε ότι η μικρή Λυδία πήγε να ζήσει σε έναν τόπο με πολλή στοργή, καθώς όλη η κοινωνία το έχει αγκαλιάσει.

Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι θα έπρεπε να αφαιρεθεί από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο το όποιο δικαίωμα να εκφέρει την οποιαδήποτε άποψη επί του θέματος.