Τη δική του εκδοχή για αρκετά «καυτά» ερωτήματα κατέθεσε μέσα από τη φυλακή σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ο 33χρονος συζυγοκτόνος του φονικού στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απάντησε πρώτη φορά για τη Σούδα, τα χρήματα και αν γνώριζε τον επιχειρηματία Σταύρο Δογιάκη. «Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα», τόνισε μεταξύ άλλων ο πιλότος μέσα από τη φυλακή.

«Θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο»

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, να δοθεί η κόρη του στην οικογένεια της γυναίκας του και είπε χαρακτηριστικά: «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο».

Το οικόπεδο στο Πικέρμι

Επιπλέον, προχώρησε σε διευκρινήσεις για τα έξοδα του οικοπέδου που αγόρασε στο Πικέρμι, αλλά και για τα έξοδα της κηδείας. Συγκεκριμένα, είπε: «Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του».

«Δεν γνωριζόμασταν»

Για τα δημοσιεύματα και τις φήμες ότι γνώριζε τον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός» που αυτοκτόνησε, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του». Σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: «Ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια».

«Δεν υπάρχει ημερολόγιο»

Σχετικά με δημοσιεύματα βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν ο συζυγοκτόνος είπε: «Την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».