Στην Αλόννησο έφθασε λίγο πριν από τις 18.00 της Τρίτης η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, μαζί με την εγγονή της, την ενός έτους Λυδία. Η μικρή Λυδία, όπως αναφέρει ο τοπικός ιστότοπος thenewspaper.gr, θα ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή σε ένα νέο περιβάλλον, στο σπίτι της οικογένειας, με τους γονείς της δολοφονημένης μητέρας της.

Γιαγιά και εγγονή αφότου έφθασαν στο νησί, μπήκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο, και μαζί με μια καλή φίλη της κ. Σουζάν πήγαν απευθείας στο σπίτι της οικογένειας Κράουτς στο νησί.



Λίγο μετά, η μητέρα της Καρολάιν και γιαγιά της μικρής Λυδίας, έβγαλε την εγγονή της στο μπαλκόνι. Κρατώντας την μια σφιχτή αγκαλιά, οι δύο τους κοίταζαν την θάλασσα. Η κ. Σουζάν καλείται να καλύψει το μεγάλο κενό της κόρης και να είναι αυτή που θα καθοδηγήσει στα πρώτα βήματά της την μικρή Λυδία.

Η Αλόννησος δίπλα στην οικογένεια της Καρολάιν

Όλη η Αλόννησος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας. Η Χαρίκλεια Θεοδώρου, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την απόφαση να δοθεί η προσωρινή επιμέλεια στην οικογένεια της Καρολάιν.

«Αρχίζει ένας Γολγοθάς, αλλά η Αλόννησος θα αγκαλιάσει τη μικρή Λυδία. Ωστόσο, ο ρόλος μας πρέπει να είναι διακριτικός, καθώς έχει χάσει και τους δύο γονείς. Το παιδί θα πρέπει να ξαναγεννηθεί και να ''υιοθετηθεί'' από ένα νέο περιβάλλον», σημείωσε.