Συνέντευξη στη βρετανική The Sun έδωσε ο πατέρας της Καρολάιν, ο οποίος μίλησε για τα συναισθήματά του όταν έμαθε ότι η κόρη του χάθηκε, και μάλιστα από τα χέρια του άντρα της.

Ο ίδιος μίλησε και για την πιθανότητα η άτυχη Καρολάιν να γνώριζε περί παράνομων δραστηριοτήτων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, και αυτό να ήταν το γεγονός που τον οδήγησε στο να της κλείσει το στόμα.

 «Όταν το ανακάλυψα η μοναδική μου στεναχώρια είναι ότι δεν το ήξερα νωρίτερα, όταν αυτός ήταν εδώ. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα και θα ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες», φέρεται να δήλωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

 «Δε θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να είχε φτάσει στο στήθος μου και πιάσει την καρδιά μου. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου», είπε ο ίδιος αναφορικά με το πώς ένιωσε όταν άκουσε την είδηση του θανάτου της κόρης του.

 Τέλος, μιλώντας για την πιθανότητα ο συζυγοκτόνος να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, ο ίδιος τόνισε ότι «Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Η κόρη μου ήταν ένα άτομο που ήθελε τη δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά».