Το πρόσωπο που έβγαζε προς τα έξω δεν ήταν το πραγματικό του. Δεν ήταν ο εαυτός του. Αυτό υποστηρίζουν στενοί φίλοι αλλά και ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν. Γίνεται λόγος για έναν άνθρωπο κενό από συναισθήματα και κάποιες φορές αδίστακτο με τις απαιτήσεις του.

Έκρυβε καλά τις πραγματικές του προθέσεις 

Πίσω από τα ακριβά αυτοκίνητα και τα ταξίδια στο εξωτερικό, ένας άνθρωπος που όπως φαίνεται μετρούσε με απόλυτη ψυχρότητα το κάθε ευρώ. Η οικογένεια της Καρολάιν επιμένει. Υποστηρίζει ότι κάθε μήνα ενίσχυε το ζευγάρι με 1.000 ευρώ αλλά και ότι πλήρωσε το οικόπεδο στο Πικέρμι των 50.000 ευρώ, που ο πιλότος πίεσε και πέτυχε να γραφτεί στο δικό του όνομα.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες της βίλας στα Γλυκά Νερά, ένας άνθρωπος που με τη στάση του πίεζε την Καρολάιν και πολλές φορές της προκαλούσε φόβο. Αυτό τονίζει η σύμβουλος ψυχικής υγείας που κλήθηκε να τους βοηθήσει.

Σύμφωνα με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, ο 33χρονος πιλότος δεν ήταν παρών στις περισσότερες συνεδρίες. Η Καρολάιν δεν είχε μιλήσει ποτέ για τον λόγο της απουσίας του όμως έδειχνε, σύμφωνα με την Ελένη Μυλωνοπούλου, πιο άνετη χωρίς εκείνον.

Όπως αποκάλυψε το MEGA και η εκπομπή LIVE NEWS, τον περασμένο Φεβρουάριο οι συνεδρίες διακόπηκαν ύστερα από μήνυμα που έστειλε η Καρολάιν στη σύμβουλο. Ήταν εκείνη όμως όντως εκείνη που έστειλε το μήνυμα: Μετά το έγκλημα που διέπραξε, οι κινήσεις στρατηγικής του δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση. Από τις δηλώσεις που έκανε μπροστά στις κάμερες ως συντετριμμένος σύζυγος και πατέρας, από τον επικήδειο που εκφώνησε στην κηδεία της γυναίκας του και από την αγκαλιά στη μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν στο μνημόσυνο λίγες μόνο ώρες πριν ομολογήσει στη ΓΑΔΑ τη δολοφονία που διέπραξε.

«Ήσυχος» στη φυλακή 

Μέσα στις φυλακές, ο 33χρονος αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις και συνεχίζει να περνά τον περισσότερο χρόνο με τον πρώην σωφρονιστικό που κρατείται στο ίδιο κελί.

Στις τελευταίες εικόνες δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στον Κορυδαλλό. Συνομιλεί από το καρτοτηλέφωνο με συγγενικό του πρόσωπο και επιστρέφει στο κελί του. Την ερχομένη εβδομάδα θα έχει κατά πρώτα του επισκεπτήρια εκτός από τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί.