Σε νέες αποκαλύψεις πέρασαν οι δύο αδελφές που πέρασαν εφιαλτικές ώρες στα χέρια του 49χρονου σάτυρου ιερέα στο Αγρίνιο. Μετά την καταγγελία της 27χρονης σήμερα κοπέλας για τη σεξουαλική της κακοποίηση από τα 12 χρόνια της από τον ιερέα και το βιασμό της ανήλικης αδελφής της, που σήμερα είναι 22 ετών, προχωρούν σε νέες αποκαλύψεις μέσω του LadyLike.gr.

Χάρη στη δική τους θαρραλέα στάση η υπόθεση έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με τον ιερέα να βρίσκεται κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, σεξουαλική κακοποίηση, αλλά και για παιδική πορνογραφία - αφού στις οικίες του βρέθηκε σχετικό υλικό. Οι δύο κοπέλες μιλούν μεταξύ άλλων και για τα όσα έζησαν στο εφιαλτικό κοινόβιο του ιερέα ως παιδιά, ενώ, παράλληλα, απευθύνουν έκκληση και στα υπόλοιπα θύματα να μιλήσουν.

Στο κοινόβιο αυτό υπήρχαν 8 ανήλικα παιδιά

«Στο κοινόβιο αυτό υπήρχαν 8 ανήλικα παιδιά, 6 κορίτσια και 2 αγόρια, 3 μητέρες και ένας “πατέρας”, ο ιερέας. Μεγαλώσαμε μέσα σε ένα κοινόβιο, που δημιούργησε αυτός ο οποίος ήθελε να λέγεται “ιερέας” και που σκόπιμα μας ζητούσε να τον αποκαλούμε “πατερούλη”, δημιουργώντας υποτίθεται ένα προστατευμένο για εμάς οικογενειακό περιβάλλον, ενώ στην πράξη αυτό του έδινε το ελεύθερο και τη δυνατότητα να μας εκμεταλλεύεται και να προσβάλλει τη γενετήσια αξιοπρέπειά μας.

Μέσα σε αυτό το νοσηρό και αρρωστημένο περιβάλλον που εμείς μεγαλώναμε όταν του δινόταν η ευκαιρία, έφτανε μέχρι και το βιασμό. Το γεγονός ότι όλα αυτά τα υποστήκαμε στην παιδική κι εφηβική ηλικία σε συνδυασμό με την υποτιθέμενη ιεροσύνη του, ήταν οι λόγοι που μας κρατούσαν τόσα χρόνια στο σκοτάδι. Και τώρα έχοντας ξεφύγει από αυτό το κοινόβιο, βρήκαμε το θάρρος και τη δύναμη να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να μιλήσουμε για όλα αυτά που ζήσαμε.

Απευθυνθήκαμε στις αρμόδιες Αρχές, όχι μόνο για να αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά και για να δείξουμε ότι δεν πρέπει να σιωπούμε και να φοβόμαστε. Η σιωπή δεν είναι χρυσός, στις περιπτώσεις αυτές. Η σιωπή των θυμάτων είναι η δύναμη των θυτών. Ο φόβος δεν ταιριάζει πια σ’ εμάς. Ας αφήσουμε τον φόβο για άλλους. Τα τέρατα που αγγίζουν και βιάζουν παιδιά πρέπει να πληρώνουν. Οι παιδεραστές δεν χωρούν στην κοινωνία, κι όταν μιλάμε για παιδιά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Αποφασίσαμε να μιλήσουμε για τα παιδιά του χθες, του σήμερα και τα παιδιά που θα φέρουμε μια μέρα στον κόσμο. Προσέχουμε τα παιδιά! Πρέπει όλα τα θύματα να μιλήσουν. ΔΕΝ είναι μόνες. Ξέρουμε τι έχουν περάσει και το πόσο φοβούνται. Ευχαριστούμε όλες κι όλους που είστε δίπλα μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και πίστη στον Θεό. Η αλήθεια θα λάμψει».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time