Επιτήδειοι στήνουν απάτη με μηνύματα στους υποψήφιους κομπάρσους της ταινίας «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας, η οποία ξεκινάει γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη.

Η παραγωγή της κινηματογραφικής ταινίας επικοινώνησε με βοηθητικούς ηθοποιούς και ενημερώθηκε ότι έλαβαν γραπτά μηνύματα από τα e-mail του τμήματος κάστινγκ. Πιο συγκεκριμένα, τα μηνύματα προήλθαν από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις barracuda.themovie@gmail.com και barracuda.themovie@yahoo.com και ζητούσαν από τους υποψήφιους να στείλουν προσωπικά στοιχεία τους, όπως αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, φωτογραφία ταυτότητας ή διαβατηρίου, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των υπεύθυνων της ταινίας, χάκερ έχουν αποκτήσει πρόσβαση στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του τμήματος κάστινγκ και προσπαθούν να υποκλέψουν προσωπικά δεδομένα ανθρώπων που έχουν υποβάλει αιτήσεις συμμετοχής στη χολιγουντιανή παραγωγή. Οι συντελεστές της ταινίας ξεκαθάρισαν ότι δεν ζητούν προσωπικά στοιχεία από τους υποψήφιους και το κοινό θα πρέπει να είναι προσεκτικό προκειμένου να αποφύγει ενδεχόμενη εξαπάτησή του.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΝ ΤΙΜΕ